Pět důvodů, proč obdarovat svatebčany našimi medíky

1. Budete originální

Dárky pro svatební hosty jsou v posledních letech velkým hitem. Dávají Vám možnost poděkovat hostům za jejich účast na svatbě drobnou pozorností, kterou si mohou doma znovu připomenout Váš den D. Svatební medík je ideální dárek, který ocení svatebčané všech věkových kategorií i téměř všech výživových směrů smile.

2. Můžete využít svou kreativitu

Na vzhledu Vašich medíků se budete sami podílet, díky čemuž se stanou dárkem s osobitých nádechem Vás dvou. Můžete si vybrat z námi nabízených ručně malovaných etiket, či si sami etiketu navrhnete. Jména, zdrobněliny či přezdívky i samotný text poděkování je čistě ve Vaší režii. Chcete mít na medíku „RIP svobodo“ či „Haňulka a Peťulka“? Proč ne smile, je to čistě na Vás. Vybrat si můžete ze čtyř nabízených druhů medíků od klasických po exklusivní. Vázání lýkem či stuhou v barvě Vaší svatby je samozřejmostí.

3. Nekupujete zajíce v pytli

Svatební medíky jsou náš původní nápad, který jsme realizovali na naši vlastní svatbě v roce 2015. Měly velký ohlas a dodnes je mají někteří naši přátelé vystavené. Od roku 2016 jsme připravili několik tisíc medíků pro desítky malých i velkolepých svateb. S jistotou můžeme tvrdit, že máme 100% spokojených zákazníků. Před samotnou výrobou medíků dostáváte návrh na etiketu, kterou spolu vyladíme k Vaší naprosté spokojenosti.

nas svatebni_medarek

 

4. Podpoříte českého včelaře a tím i přírodu

Nákupem medu přímo od včelaře podporujete práci, která má skutečný význam pro přírodu. Včelaření je totiž jedna z mála lidských činností, kterou přírodě více dáváme, než jí bereme. Přispíváme k většímu opylení krajiny a tím k větší druhové rozmanitosti flóry a fauny i k rozvoji zemědělství zvyšováním kvality i kvantity plodin. S nákupem svatebních medíků víte, že podporujete malé české rodinné včelařství a ne nějakou nadnárodní korporaci.

5. Na výročí svatby nezapomenete smile

Možná má jeden z Vás špatnou paměť na data a občas zapomene na nějaké narozeniny či jinou důležitou událost. Výročí svatby je jistě den, který budete chtít každoročně oslavit. Stačí si svatební medík vystavit na místo, na kterém Vám bude denně připomínat Vaši svatbu a datum už jistě nezapomene ani jeden z Vás smile.

Lucka

Chcete vidět ukázku svatebních medíků, které Vám můžeme vytvořit? Klikněte zde.

 

Čtěte také Jak vznikly svatební medíky.

 

Svatební stůl