Ocenili jste nás Národní cenou

Jsme velmi rádi, že jsou s námi naši zákazníci spokojení. Je to jedna z věcí, která nás posouvá dopředu, dodává nám motivaci a utvrzuje nás, že jdeme správným směrem, že má naše práce smysl. Třeba nádherné hodnocení, kterým se můžeme chlubit i na našem e-shopu, nám dělá velkou radost!
100


Jak už jsme psali nesčetněkrát, výrobu mastiček jsme začali pro svou potřebu. Jen díky Lucčině umu, nadšení a sečtělosti, zájmu se učit a hledat nové, citu pro věc a určitě i kapky štěstí, se nám podařilo vytvořit Medarka.
Ale jste to především vy, naši milí zákazníci, kdo se postaral o to, že jsme byli navrženi na cenu Spokojený zákazník, kterou každoročně vyhlašuje Sdružení českých spotřebitelů (SČS). Opravdu moc nás potěšilo, že jsme byli vámi nominováni. Získat cenu se podařilo jen 19 podnikatelům z celého MS kraje, o to více nás těší, že jsme mezi nimi.
Vše proběhlo pod záštitou paní náměstkyně hejtmana Moravskoslezského kraje Ing. Šárky Šimoňákové, která ceny oceněným firmám osobně předala.

Citujeme z tiskové zprávy:

Zákazníkům může toto ocenění zaručit, že budou s nákupem anebo službou spokojeni. Pro jeho držitele je pak známkou toho, že dělají svůj byznys dobře a poctivě. Doufám, že dnešní akce a předaná osvědčení o získané ceně v této nelehké době povzbudí nejen ty oceněné, ale i ostatní podnikatele v Moravskoslezském kraji,“ řekla paní náměstkyně Šárka Šimoňáková

Co na to vše říct? Snad jen - děkujeme!

Celá tisková zpráva k nahlédnutí zde.

scsMS