Ghí z kozího mléka je úplně jiný level chuti, velmi ho doporučujeme na vaření i jen tak na chlebík :)
Výrobce jej má pouze občas, tak se může stát, že bude delší dobu nedostupné.
Výhody ghíčka:
- Není třeba jej skladovat v lednici a má dlouhou trvanlivost.
- Má vysoký kouřový bod (250 °C), díky čemuž na něm můžete bez obav smažit.
- Neobsahuje mléčné bílkoviny, takže je vhodné i pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu.
- Detoxikuje organismus tím, že na sebe váže toxiny a volné radikály.
- Zabraňuje vzniku zánětů a upravuje hladinu cholesterolu.
- Napomáhá trávení tím, že stimuluje tvorbu žaludečních kyselin.
- Posiluje obranyschopnost organismu.
- Obsahuje omega - 3 a 6 mastné kyseliny, které jsou velmi důležité pro správné fungování mozku. Dále obsahuje vitamíny A, D, E, K.
Objem: 220 ml
Složení: bezvodý máslený kozí tuk min. 99%
Energetická hodnota: 3698kJ/884 kcal/ 100g
Tuky: 99%
Nasycené mastné kyseliny: 75,3g/100g
Sacharidy: 0,4%
Bílkoviny: 0,01g/100g
NaCl: 0,01g/100g
Trvanlivost: 12 měsíců, skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebovat do 3 měsíců.
Výrobce: České ghíčko s.r.o., ČR
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení