Včelařství Horákovi a naše svatební minimedíky

Naši stálí zákazníci si jistě všimli jistého vývoje našeho rodinného podniku. Již jsme vypotřebovali poslední etikety se starým logem a dokončili tak konečně pozvolnou změnu názvu ze Včelařství Horákovi na Medarek. Změna má více důvodů a odráží vývoj naší značky, preference našich zákazníků i změny v našich životech. Už před časem nám bylo jasné, že dřívější Standův sen o rodinné včelařské farmě zřejmě neuskutečníme. Výroba kosmetiky a práce okolo e-shopu nás zaměstnávají čím dál více.

Taky jste určitě zaznamenali, že náš vlastní med už nějakou dobu nenabízíme. V létě se budeme stěhovat do hor a následujících několik měsíců se budeme věnovat hlavně dohlížení na stavbu domu. Na včelky tedy letos bohužel nebude čas.
Další změnou, která také souvisí s výše psaným, je zrušení výroby minimedíků – svatebních, vánočních, valentýnských i dárkových. Vše jsme předali spřátelenému včelařství našeho kamaráda, zkušeného včelaře Ládi Vrbinčíka, který Vám vyrobí medíky přesně takové, jaké bychom Vám vyrobili my a nevylučujeme, že se třeba před Vánoci zase neobjeví na našem e-shopu např. v oblíbených dárkových balíčcích.

Medarka jsme ale bez medu nechat nechtěli, tak jsme pro Vás postupně připravili několik druhů velmi zajímavých medů od nás i ze světa. Náš český med zastupuje med právě od Ládi Vrbinčíka. Láďa mívá v nabídce kromě jiného třeba i akátový či pohankový med. Určitě je doporučujeme vyzkoušet. Mezi zahraničními medy najdete např. izraelský med, francouzský med s mateří kašičkou nebo manukový med z Nového Zélandu.