Pět důvodů, proč milujete naši zinkovou mast

1. Není z ropy

Zinkové masti z lékárny mají základ z vazelíny, která se vyrábí z ropy. Ropu sice můžeme považovat za přírodninu, ale v přírodní kosmetice bychom ji najít neměli. Naše zinková mast má základ z bio natural bambuckého másla dováženého z Ghany. Samotné máslo je plné antioxidantů, významných a pro kůži užitečných kyselin, fenolů a vitamínů.

2. Obsahuje jojobový olej

Velký podíl naší zinkové masti tvoří za studena lisovaný jojobový olej z Arizony. Jde o výjimečný olej, který odpradávna užívají Apači pro hojení jizev a vyhlazení pleti. Obsahuje značné množství vitamínu E, který působí protizánětlivě, a je proto vhodný i při boji s akné a jinými kožními obtížemi.

3. Je certifikovaná pro děti od narození

Naše zinková mast je základem pro jemnou péči o dětský zadeček. Je vhodná pro každodenní časté mazání jako prevence proti opruzeninám a pomůže i s regenerací kůže. Nemusíme se bát namazat s ní miminko již v porodnici, protože je díky svému čistému přírodním složení vhodná i pro novorozence. Zinková mast je součástí naší řady dětské kosmetiky a dle ohlasů je pro mnohé z vás základem domácí kosmetické výbavy pro děti, což nás nesmírně těší!

4. Máme ji i s propolisem

Zkombinovali jsme úžasné účinky zinkové masti a propolisové tinktury do zinkové masti s propolisem. Je rovněž certifikovaná pro děti od narození a je určená pro mokvavé opruzeniny, akné či jiné těžší kožní obtíže. Tato mast je na českém trhu unikátní.

5. Skutečně funguje!

Mimo výše uvedené pomáhá samozřejmě zinek se svými nespornými účinky. My jej používáme ve formě bez nanočástitc. Účinky masti denně ověřujeme my, naše děti, rodina i okolí. Taktéž naši zákazníci nám posílají zprávy o účincích masti, za které jsme velmi rádi! Přečíst si je můžete na našem Facebooku, Instagramu, či na Fleru.

 

Koupit mast - klikněte zde.

Zinkovka_doma_medarek_1