Veganská čokoláda s 65% kakaa a kešu mlékem

Luxusní čokoláda z kešu mléka a těch nejkvalitnějších a nejčerstvějších kakaových bobů přímo z Madagaskaru.

Dostupnost Skladem (2 ks)
169 Kč
Veganská čokoláda s 65% kakaa a kešu mlékem
Čokoláda Madagaskar
Tip

"Mléčnou" čokoládu s kešu mlékem a 65% obsahem kakaa od značky Chocolat Madagascar si oblíbíte pro svou komplexní chuť a hedvábnou texturu. Čokoláda získala bronzové místo v soutěži Academy of Chocolate Awards v roce 2019. V její chuti se prolínají tóny banánů z kešu ořechů a červeného ovoce ze single origin kakaových bobů z oblasti Sambirano.

Čokoláda je vyrobena z kešu mléka, což je skvělá alternativa živočišného mléka vhodná pro vegetariány, vegany i ty, kterým dělá trávení mléka obtíže. Kešu mléko obsahuje v porovnání s klasickým mlékem navíc více vlákniny, železa, hořčíku, zinku, niacinu, folátu, vitamínů E a K a mono a poly nenasycených kyselin. Naopak v něj najdeme méně cukru, saturovaných tuků a je zcela bez cholesterolu.

Kakaové boby se pro výrobu této čokolády sklízejí v oblasti zvané Sambirano na severozápadě Madagaskaru. Celá výroba čokolád od sklizně kakaových bobů, přes jejich zpracování, následnou výrobu čokolád i jejich balení, probíhá přímo na Madagaskaru. Díky tomu jsou kakaové boby v době zpracování maximálně čerstvé, což se samozřejmě projeví i na chuti a výživové hodnotě. Díky jejich plné chuti chutnají čokolády samy o sobě výborně, nejsou nepříjemně hořké, a není potřeba do nich přidávat žádná další ochucovadla nebo je chemicky upravovat alkalizací. Tento způsob výroby také maximálně podporuje místní ekonomiku (tzv. RaiseTrade) a jedná se taktéž o vysoce ekologické řešení díky úspoře pohonných hmot.

100% přírodní produkt - bez chemického zpracování, bez přidaných aromat a konzervačních látek. 

Složení: madagaskarské kakaové boby, madagaskarské kakaové máslo, třtinový cukr, madagaskarské kešu ořechy (15%).

Obsah kakaa min. 65%. Vyrobeno v manufaktuře, která zpracovává i klasické mléko. Může obsahovat stopy ořechů a lepku.

Váha: 85 g

Výrobce: Chocolat Madagascar

Chocolat Madagascar je malá čokoládová manufaktura, která vyrábí své čokolády z těch nejkvalitnějších bio kakaových bobů přímo na Madagaskaru. Za chuť i kvalitu svých produktů sklidila již celou řadu ocenění v soutěžích po celém světě, jako je například absolutní vítězství v Golden Bean Award v letech 2017 a 2020 a Shining Bright Award 2020 nebo ve Finest Origin. Z jejich nabídky si vyberou vegani, milovníci vysokoprocentních čokolád i ti, kteří rádi mlsají čokolády bílé.

Skladujte mimo sluneční záření při teplotách 12 - 20 st.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: