Bio raw cejlonský kokosový cukr
Pravý cejlonský cukr z kokosového nektaru v bio a raw kvalitě.
Kokosový cukr obsahuje šestnáct druhů aminokyselin, vitamínů (B1, B2, B3, B6 a C) a minerálů, protože se vyrábí z kokosové šťávy, sklízené z kokosových palem, které rostou v bohatých vulkanických půdách bohatých na minerály. Podle testů kokosový cukr vykazuje nízkou hodnotu glykemického indexu (GI). V čem je to dobré? Cukry s nízkým GI se při konzumaci metabolizují pomalu, díky čemuž nepociťujeme velké výkyvy hladinu cukru v krvi a tím propady energie, které mohou způsobovat rafinované cukry a umělá sladidla. .
Manufaktura cukru Ceylon Kokonati
Ceylon Kokonati pro své výrobky používají zásadně single origin, eticky sklízené non GMO suroviny. Jejich produkty jsou veganské, bez lepku, vhodné pro keto, paleo i raw dietu. Neobsahují žádný rafinovaný bílý cukr. Jejich koupí podpoříte tradiční způsoby obživy i snížení uhlíkové stopy - výrobky jsou totiž vyráběny i baleny přímo v místě sklizně surovin. Ceylon Kokonati se snaží o 100% zero waste produkci.
Tento produkt je mezinárodně akreditován organizací Control Union, certifikován jako organický (EU a USDA NOP), certifikován ISO a/nebo HACCP.
U hromadně vyráběného kokosového cukru je těžší kontrolovat karamelizaci, protože větší objem mízy na každé lamele (vaničce) se musí sušit rovnoměrně a může silně zkaramelizovat (tmavší hnědá barva), zatímco Ceylon Kokonati má tendenci sušit menší objemy na každé vaničce a kontrolovat karamelizaci, protože tak zůstává cukr světlejší.
Složení: 100% zkrystalizovaný kokosový nektar
NUTRIČNÍ HODNOTY | obsah ve 100 gramech | obsah ve 14 g |
Energie | 386 kJ |
54 kJ |
z toho celkově tuky |
1 g |
0,14 g |
Hořčík | 7,9 g | 1,10 g |
Sacharidy | 95,6 g | 13,3 g |
z toho celkově cukry | 95,6 g | 13,3 g |
Vápník | 10,1 g | 1,41 g |
Bílkoviny | 0,12 g | 0,9 g |
Sodík | 1,16 mg | 0,16 mg |
Hmotnost: 0,5 kg nebo 1 kg
Výrobce: Ceylon Kokonati, Srí Lanka
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.