Bio raw cejlonský kokosový cukr

Pravý cejlonský cukr z kokosového nektaru v bio a raw kvalitě.

Varianta:
Dostupnost Skladem (2 ks) Skladem (2 ks) Zvolte variantu
199 Kč 319 Kč od 199 Kč
Bio raw cejlonský kokosový cukr

Kokosový cukr obsahuje šestnáct druhů aminokyselin, vitamínů (B1, B2, B3, B6 a C) a minerálů, protože se vyrábí z kokosové šťávy, sklízené z kokosových palem, které rostou v bohatých vulkanických půdách bohatých na minerály. Podle testů kokosový cukr vykazuje nízkou hodnotu glykemického indexu (GI). V čem je to dobré? Cukry s nízkým GI se při konzumaci metabolizují pomalu, díky čemuž nepociťujeme velké výkyvy hladinu cukru v krvi a tím propady energie, které mohou způsobovat rafinované cukry a umělá sladidla. .

Manufaktura cukru Ceylon Kokonati

Ceylon Kokonati pro své výrobky používají zásadně single origin, eticky sklízené non GMO suroviny. Jejich produkty jsou veganské, bez lepku, vhodné pro keto, paleo i raw dietu. Neobsahují žádný rafinovaný bílý cukr. Jejich koupí podpoříte tradiční způsoby obživy i snížení uhlíkové stopy - výrobky jsou totiž vyráběny i baleny přímo v místě sklizně surovin. Ceylon Kokonati se snaží o 100% zero waste produkci.

Tento produkt je mezinárodně akreditován organizací Control Union, certifikován jako organický (EU a USDA NOP), certifikován ISO a/nebo HACCP.

U hromadně vyráběného kokosového cukru je těžší kontrolovat karamelizaci, protože větší objem mízy na každé lamele (vaničce) se musí sušit rovnoměrně a může silně zkaramelizovat (tmavší hnědá barva), zatímco Ceylon Kokonati má tendenci sušit menší objemy na každé vaničce a kontrolovat karamelizaci, protože tak zůstává cukr světlejší.

Hmotnost: 0,5 kg nebo 1 kg

Složení: 100% zkrystalizovaný kokosový nektar

NUTRIČNÍ HODNOTY obsah ve 100 gramech  obsah ve 14 g 
Energie 386 kJ

54 kJ

z toho celkově tuky

1 g

0,14 g
Hořčík 7,9 g 1,10 g
Sacharidy 95,6 g 13,3 g
z toho celkově cukry 95,6 g 13,3 g
Vápník 10,1 g 1,41 g
Bílkoviny 0,12 g 0,9 g
Sodík 1,16 mg 0,16 mg

Výrobce: Ceylon Kokonati, Srí Lanka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: